Контактирајте нас
ТЕЛ: 86-579-87671117
Факс: 86-579-87671117-816
Е-маил: маркет@иплаитент.цом
Адреса: Но.8 Мудан Роад, Баихуасхан индустријска зона, Вуии жупаније, провинције Зхејианг, Кина
Dom > Новости > Sadržaj
Како изабрати добар дечији шатор
Jan 17, 2018

Широк асортиман дечијих шатора на тржишту, квалитет је неуједначен, избор материјала, заштита животне средине и сигурност шатора посебно је важна. Ту су и познати брендови намештаја који су се десили пре дечијих шатора због питања структуралне сигурности, глобалног повлачења од 100.000 шатора. Родитељи у куповини могу се односити на следеће три тачке:


1. Структурална сигурност и стабилност Повезивање шатора је чврсто, неће бити опасности од колапса, када родитељи могу да купе мали притисак на шатор, осећају стабилност прикључног бита.


2. Шипка фиксна шипка је лоша Широк шатор шатора може бити полиран глатким дрветом, метал, родитељи купују косу кад можете додирнути читаву шипку ако постоје штрлећи буррс да би се спречила дјеца играти огреботине, болести кичме.


3. Тканина од тканине до заштите животне средине, ретардантна, глатка. Неквалификовано штампање боје ће представљати опасност по здравље дјеци; тканина за ретенцију пламена може смањити ризик од опекотина; тканина глатка, нема очигледних избочина, како би се избјегло гребање.


4. Дизајн вентилације шатора Шатор да ли постоји "мали прозор", када су врата шатора затварана, не дозвољава детету да створи густину, дисање и друге опасне.


Ако су горе наведене четири тачке стандардне, дајте деци да купе квалитетан дечији шатор да задовоље своје истраживачке потребе.